Scrumit: Commit. Collaborate. Create.

Wij faciliteren Open trainingen, Incompany trainingen, opleidingsprogramma’s & trainingen voor traineeprogramma’s en voor onboardingtrajecten.
De open trainingen werken op basis van open inschrijvingen. Hieraan kun je dus deelnemen als individu of samen met een paar collega’s. De incompany trainingen zijn gericht op datgene wat voor jullie team/bedrijf de meeste waarde heeft. Welke training het beste past voor jullie vraag ontdekken we samen in een voorgesprek. Soms is bijvoorbeeld onze 2-daagse Agile Scrum Kickstart training de juiste keuze en soms past een training op maat het beste.

OPEN TRAININGEN

INCOMPANY
TRAININGEN

TRAINEE-PROGRAMMA’S

ONBOARDING-TRAJECTEN

We geven onze trainingen op 3 manieren, afhankelijk van de actuele maatregelen en adviezen van RIVM en het Kabinet: Op locatie, op locatie op 1,5meter of digitaal vanuit jouw thuiswerkplek. Op locatie betekent afwisselend in het rugby-clubhuis en op het rugbyveld.
Al onze trainingen zijn interactief, boordevol energie, theorie en praktijk wisselen elkaar af en middels Serious Games leer je door te ervaren.

Open Trainingen

Open Agile Scrum workshop (op locatie/digitaal)

Maak kennis met Agile werken. Ontdek wat Agile voor jou, jouw team en jouw organisatie kan betekenen door Agile te ervaren

 • aantal deelnemers: 5 – 8 personen
 • 1 dagdeel 9.00 – 12.45uur of 13.00 – 16.45uur
 • prijs per deelnemer: 295,- euro / prijs per 2 deelnemers: 550,- euro

meer lezen?

Open Agile Scrum training (op locatie/digitaal)

Leer in 1 dag de basics van Scrum met afwisseling tussen theorie en praktijk door heldere praktijkvoorbeelden en Serious Games om Scrum echt zelf te ervaren.

 • aantal deelnemers: 6 – 12 personen
 • 1 dag van 9.30 tot 17.00uur
 • prijs per deelnemer: 765,- euro / prijs per 2 deelnemers 1449,- euro

Meer lezen?

Open Scrum Master training (op locatie/digitaal)

Ontdek en leer de rol van Scrum Master te pakken om een team optimaal te laten presteren en bereid je voor op het examen Professional Scrum Master 1.

 • aantal deelnemers: 6 – 12 personen
 • 2 dagen van 9.30 tot 16.30uur
 • prijs per deelnemer: 1345,- euro inclusief Professional Scrum Master I examen (scrum.org) / prijs per 2 deelnemers inclusief examen: 2549,- euro

Meer lezen?

Open Product Owner training (op locatie/digitaal)

Leer hoe je met een Scrum team en stakeholders een waardevol product creëert. Ervaar en leer meer over jezelf en over de rol van Product Owner en bereid je voor op het examen PSPO I

 • aantal deelnemers: 6 – 12 personen
 • 2 dagen van 9.30 tot 16.30uur
 • prijs per deelnemer: 1345,- euro inclusief Professional Scrum Product Owner examen (scrum.org) / prijs per 2 deelnemers inclusief examen: 2549,- euro.

Meer lezen?

Incompany trainingen voor teams en bedrijven

Scrum Kickstart training (op locatie/digitaal)

Bent u op zoek naar een effectieve kickstart om binnen uw organisatie met Scrum te gaan werken?
• Max. 2 Scrum teams (15 personen)
• Basiskennis van Scrum en Agile werken
• Ervaar de samenwerking als Scrum team
• Team Improvement
• 2 tot 4 dagdelen

Meer lezen?

Scrum Kennismakingstraining (op locatie/digitaal)

Wilt u ervaren wat Scrum voor uw organisatie kan betekenen?
• Max. 30 personen.
• Kennismaking met Scrum en Agile werken.
• Ervaar wat werken met Scrum doet voor het team.
• 1 dagdeel

Meer lezen?

Scrum Master of Product Owner training

Wilt u voor diverse Scrum Master binnen uw organisatie een Scrum Master training organiseren? Of voor verschillende Product Owners een Product Owner training? Dat kan! We geven deze trainingen regelmatig incompany.

Meer lezen

Agile Tribe training

Een tribe is een verzameling van verschillende teams in hetzelfde businessdomein. In deze training wordt gefocust op een betere aansluiting en verbinding tussen de verschillende teams met een gezamenlijk verbeterplan. Daarnaast is het resultaat een bak energie voor de
verschillende teams die deelnemen.

Meer lezen?

Agile cultuur training

Willen jullie als team of organisatie de gezamenlijke agile cultuur versterken? Volg dan onze Agile cultuur training, waarbij openheid, moed en samen experimenteren voorop staan. Door je collega’s in verschillende teams beter te leren kennen, ontstaat er meer verbinding en ontstaat er een sterke basis om als teams op voort te bouwen.

Meer lezen?

Trainingen op maat

Veel vaker wel dan niet ontwerpen we een training op maat, die aansluit bij precies de huidige en gewenste situatie van jou, jouw team en jouw organisatie. We horen graag waar jouw behoeften liggen om samen die training te ontwerpen die voor jou de meeste waarde oplevert. Als team van trainers en coaches worden we graag uitgedaagd!

Meer weten? Neem contact op met ons!

Scrum Kickstart training (online)

Effectieve online kickstart training met uw team speciaal gericht op online samenwerken vanuit thuis.
• Maximaal 2 Scrum teams (12 deelnemers)
• Basiskennis van Scrum en Agile werken
• Interactieve theorie en serious games
• Samen aan de slag als Scrum team
• Kennismaken met online tool Mural
• 2 dagdelen

Meer weten, mail: [email protected] 

Traineeprogramma’s

Met veel plezier bouwen wij mee aan een nieuwe generatie van professionals, zodat zij met kennis & skills vanuit het Agile gedachtengoed en Scrum Framework positief kunnen bijdragen aan bestaande teams en organisaties. Dat doen we door (onderdelen van) opleidingsprogramma’s en trainingen voor traineeprogramma’s te ontwerpen en te faciliteren.

Wij werk(t)en al samen met:

 • Ypublic – traineeprogramma in informatiemanagement bij de overheid,
 • traineeprogramma De Toekomst van Brabant
 • Future Proof Eindhoven van Starters4Communites – traineeprogramma impact ondernemerschap,
 • Young Capital

Wil je meer weten wat Scrumit voor jouw trainees kan bieden, dan laten we elkaar ontmoeten.

Wat trainees en opdrachtgevers over onze trainingen zeggen:

“Ik heb voornamelijk in mijn nieuwe opdracht bij Waterschap Aa en Maas al aardig wat gehad aan het agile gedachtengoed en de scrumtools! In combinatie met de Mural-tool heb ik al een paar energieke sessies achter de rug! Bedankt!”

Lukas Brus – traineeship De Toekomst van Brabant

“Wij werken graag met Scrumit voor het opleiden van trainees in het Agile gedachtengoed en Scrum. We hebben een match hoe we kijken naar trainen en leren, dat wat je doet laten aansluiten bij de deelnemers. In de voorgesprekken vroeg Esther echt door, waardoor de training nog meer is dan maatwerk. Jullie maken het echt persoonlijk. En heel belangrijk: Onze trainees waren heel positief over de Scrumit workshops en trainingen.”

Thomas de Wit, projectleider bij traineeprogramma De Toekomst van Brabant

“De serious games waren echt TOP. Jullie hebben het digitaal werken (tijdens corona) super goed opgepakt. Dat de training niet op locatie was deed echt niets af aan de kwaliteit van de training. Ook het faciliteren van een retrospective bij mijn eigen team was echt enorm nuttig. Ik heb mijn team beter leren kennen en ben tot allerlei nieuwe inzichten over samenwerken gekomen.”

Lauraine, trainee Ypublic

Onboardingtrajecten

Starten er regelmatig nieuwe medewerkers met ieder een eigen rugzak aan Agile & Scrum kennis en ervaringen in jouw bedrijf? Dan zorg je natuurlijk voor een goede aansluiting. Wij helpen graag door elke nieuwe medewerker actief kennis te laten maken op dezelfde wijze met jouw wensen en behoeften op gebied van Agile en Scrum. Dat zorgt voor gezamenlijke taal en daarmee effectievere interactie en onderling begrip. Op die manier maken jouw nieuwe medewerkers een succesvolle start.

Trainen van nieuwe medewerkers doen we al voor verschillende bedrijven, waaronder Kabisa en Capgemini.

Meer weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem vooral contact met ons op.

Meer weten over onze trainingen of benieuwd naar de mogelijkheden voor een maatwerktraining?