Referenties

“Wessel, graag wil ik jou en je team nog even bedanken voor de mooie dag die we bij jullie hebben gehad. Ik heb zonder uitzondering positieve geluiden gehoord! De dag was een leuke afwisseling tussen activiteit en theorie, lol en serieusheid, prima lunch en ongedwongen sfeer. Ik zal deze dag zeker aanbevelen bij mijn collega’s!”

Erik Stokkers
Erik StokkersTeammanager Achmea

“Een erg leuke en actieve manier om Scrum Master te worden. 2 top dagen met als resultaat een Scrum Master certificering.”

Peter van den Broek
Peter van den BroekCTO bij Lameco

“Ongeveer een jaar geleden heb ik samen met alle StudyPortals-ontwikkelaars deelgenomen aan een Scrumit introductietraining; deze training heeft mijn verwachtingen overtroffen.
Als je tijdens een training de hele dag in een zaaltje zit dan pak je slechts een klein deel van de dag effectief mee. Tijdens een actieve dag, buiten op het sportveld… Lees verder

Thijs Putman
Thijs PutmanCo-Founder and CTO bij StudyPortals

“Wessel heeft, samen met Lars en Michael, voor ons een geweldige trainingsdag georganiseerd!
We zijn met elkaar in gesprek gegaan om een agile-training te organiseren voor een nieuw agile-team met grote diversiteit in leeftijd, fitheid, werkgever en agile-kennis. Het resultaat was een programma met concrete doelstellingen te bereiken met originele activiteiten.
Een open sfeer werd bij de start van de training direct bereikt door de toegankelijke en vrolijke Wessel. Lees verder

René Born
René BornDelivery manager bij Achmea

“Lars is een enthousiaste scrum trainer die goed aanvoelt waar de groep behoefte aan heeft. Hij weet goed in te spelen op vragen en door zijn passie voor rugby weet hij voorbeelden direct op het rugbyveld in praktijk te brengen. Hierdoor dringt niet alleen de stof beter tot je door maar het zorgt er ook voor dat je samen een leuke dag hebt. Door deze training heb ik er het volste vertrouwen in dat ik mijn scrum certificaat ga halen!”

Richard Krijnse Locker
Richard Krijnse LockerJunior Java Developer at Capgemini

“De Scrumkickstart training die ik gevolgd heb via ScrumIT was erg leuk, leerzaam en interessant! De afwisseling tussen theorie en praktijk, waarbij de praktijk neer kwam op teambuilding en toepassen van theorie, was goed verdeeld wat er voor zorgde dat de dag allesbehalve een sleur was of werd.
Aan het einde van de dag kijk ik terug op een inspirerende dag vol nieuwe kennis en ervaringen. De trainers waren enthousiast en dit wisten zij goed over te brengen op de groep. Dankzij deze training van ScrumIT heb ik dan ook alle vertrouwen in het succesvol afronden van mijn PSM 1 examen!”

Victor Tenbergen
Victor TenbergenSoftware Engineer at Capgemini

“Het voelt alsof je weinig theorie behandelt doordat we zelf heel veel deden. Dit is echt heel fijn. Ook de buitenactiviteiten zijn perfect en zorgen voor meer concentratie.”

Marina Wissink
Marina WissinkInformatieanalist Young Capital

“Samen met Wessel heb ik een Scrum Kickstart training ontwikkeld voor Capgemini Financial Services. Een geweldige toevoeging aan ons training curriculum! Door de perfecte match tussen de Scrum-theorie en de praktijkoefeningen op het veld, krijgen onze deelnemers een goede basis die ze de volgende dag direct kunnen toepassen… Lees verder

Nienke Alma
Nienke AlmaManaging Consultant & People Delegate bij Capgemini

“Wessel heeft met Scrumit een geweldige bijdrage geleverd aan ons team weekend in Brugge. Een organisatie als het UWV moet steeds beter kunnen inspelen op nieuwe eisen vanuit het politieke veld en eenvoudig kunnen schakelen tussen snel veranderende prioriteiten. Wendbaarheid en aanpassingsvermogen worden zo steeds meer een belangrijke succesfactor van onze organisatie en in onze situatie specifiek… Lees verder

Esther Hermkens
Esther HermkensOperationeel manager bij UWV

“Wessel straalt energie. Wanneer hij voor een groep staat in zijn sportieve kleding, zet dit direct de toon voor de sessies die hij begeleid.

Nadat ik zijn workshop meemaakte bij Scrum Day Europe, vroeg ik hem om voor de Agile community van Capgemini een ingekorte versie van zijn Agile scaling game: “Commit. Collaborate. Create.” te verzorgen… Lees verder

Sjoerd Kranendonk
Sjoerd KranendonkScrum Master, Agility Coach & Senior Consultant bij Capgemini

“Wessel, je hebt de 4e jaars HBO-studenten van Fontys Sporthogeschool een, voor de opleiding, nieuwe manier van projectmatig werken laten ervaren. Door jouw open en deskundige begeleiding zijn de studenten geslaagd in hun doel, namelijk het organiseren van het beste landkamp ooit. De dynamiek en samenwerking die ontstond in de organiserende groep hebben geleid tot… Lees verder

Roel Nabuurs
Roel NabuursCoordinator Sport & Leisure Urban bij Fontys Sporthogeschool

” Na de training van ScrumIT weet ik hoe een scrum team werkt. Daarnaast kan ik werken in een scrum team en zie ik de toegevoegde waarde om agile/met scrum te werken.”

Guus de Leeuw
Guus de LeeuwInformatieanalist Young Capital

De Scrum Master training is een prettige mix van theorie, praktijk en open feedback waarin goed wordt gekeken naar de behoefte van de cursisten. Mede dankzij deze training heb ik ingezien dat de theorie op sommige vlakken afwijkt van hoe wij, bij StudyPortals B.V…. Lees verder

Danko Adamczyk
Danko AdamczykSenior Developer bij StudyPortals, Scrum Master

Wessel heeft in een teambuildingsdag van UWV-Werkgeverservicepunt Noord- en Midden Limburg het team op een zeer actieve en dynamische manier kennis laten maken met SCRUM. De originele vorm en aanpak maakte… Lees verder

Dirk Peerdeman
Dirk PeerdemanManager Werkgeversdienstverlening Noord en Midden Limburg bij UWV

“Wij als buurtsportcoaches laten veel van onze projecten uitwerken door projectteams van studenten van verschillende niveaus en opleidingen. Onze ervaring was dat studenten tijdens het organiseren de klant uit het oog verloren. Door gericht vanuit de klantvraag te gaan werken met behulp van Scrum en user stories merken wij dat onze producten beter… Lees verder

Dirk-Jan van Soelen
Dirk-Jan van SoelenBuurtsportcoach bij Lumens

Klanten

 

Scrum voor jouw team en jouw organisatie?

Wij bouwen sterke Agile teams samen met onze opdrachtgevers in diverse sectoren. Alles begint met luisteren naar jouw behoefte(n). Dat is voor ons het startpunt om samen te ontdekken hoe we samen aan de slag gaan.

Is jouw behoefte een kennismaking met Agile & Scrum, het starten met een nieuw Scrumteam dat samenwerkt aan een nieuw product of dienst of het versterken van een Scrum team gedurende een bepaalde periode? Dan laten we elkaar ontmoeten en samen ontdekken wat Scrumit voor jou, jouw team(s) en jouw organisatie kan betekenen?

Een scrumit training voor uw organisatie?