Scrum introductietraject StudyPortals

Thijs Putman

“Ongeveer een jaar geleden heb ik samen met alle StudyPortals-ontwikkelaars deelgenomen aan een Scrumit introductietraining; deze training heeft mijn verwachtingen overtroffen.

Als je tijdens een training de hele dag in een zaaltje zit dan pak je slechts een klein deel van de dag effectief mee. Tijdens een actieve dag, buiten op het sportveld, pak je alle theorie mee die je aangedragen krijgt. Hierdoor konden wij in de dagen na de training direct zaken oppakken en dingen gaan veranderen zonder dat ik me af moest vragen: “Weet iedereen wel waar ik het over heb?”.

De Scrumit introductietraining is een hele interessante training en een hele goede teambuilding activiteit in één en ik denk dat door deze combinatie beiden effectiever zijn.

Naar aanleiding van onze positieve ervaring met Scrumit tijdens deze training hebben we Wessel gevraagd ons verder bij te staan met het verbeteren van de Scrum-praktijk binnen StudyPortals.”

Thijs PutmanCo-Founder and CTO bij StudyPortals
Danko Adamczyk

“De Scrum Master training is een prettige mix van theorie, praktijk en open feedback waarin goed wordt gekeken naar de behoefte van de cursisten. Mede dankzij deze training heb ik ingezien dat de theorie op sommige vlakken afwijkt van hoe wij, bij StudyPortals B.V., Scrum toepassen. Door dat besef en twee leervolle cursusdagen heb ik het Professional Scrum Master I cetificaat behaald.”

Danko AdamczykSenior Developer bij StudyPortals, Scrum Master

Meer weten over ons aanbod?