Scrum Day Europe

Sjoerd Kranendonk

“Wessel straalt energie. Wanneer hij voor een groep staat in zijn sportieve kleding, zet dit direct de toon voor de sessies die hij begeleid.

Nadat ik zijn workshop meemaakte bij Scrum Day Europe, vroeg ik hem om voor de Agile community van Capgemini een ingekorte versie van zijn Agile scaling game: “Commit. Collaborate. Create.” te verzorgen, waarbij ook deze groep actief aan de slag mocht gaan met een rugbybal. Ondanks het zeer gemêleerde Agile ervaringsniveau was het een leerzame en hilarische oefening, waarbij voor zowel beginners als oude rotten duidelijk werd waar de pijnpunten zitten in agile werken. Het leukst (en nog niet veel gezien) was het uitbreiden/schalen van de agile aanpak naar meerdere teams. Hieruit kwam duidelijk naar voren wat het belang is van goede afstemming en welke functie de Scrum rollen daarin kunnen hebben.

Zowel op het vlak van inhoud als activiteit weet Wessel de groep precies de juiste uitdaging te bieden, waardoor de wens om plezier en kennisvergroting te combineren vervuld wordt! Ik beveel Wessel en Scrumit daarom van harte aan voor leuke, actieve & leerzame Agile training.”

Sjoerd KranendonkScrum Master, Agility Coach & Senior Consultant bij Capgemini

Meer weten over ons aanbod?