Huidige Corona maatregelen tijdens trainingen

De wereld is continu in beweging en net als jij werden wij afgelopen jaar door de komst van COVID 19 uitgedaagd. Ons motto blijft van individuen sterke teams bouwen, omdat we overtuigd zijn dat de wereld een betere en leukere plek is als we beter met elkaar samenwerken. Dat doen we door Agile en Scrum trainingen en coaching aan te bieden op locatie en sinds dit jaar dus ook op locatie op afstand van 1,5 meter van elkaar en digitaal.

Ontmoeten we elkaar in levende lijve of digitaal?

Wij volgen de actuele maatregelen van RIVM op de voet. De huidige maatregelen laten het toe om trainingen op locatie te volgen met andere deelnemers. Wij hanteren daar de basisregels:

  • Was vaak en goed je handen.
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen.
  • Blijf thuis bij klachten en laat u direct testen.

Dit betekent o.a. dat we onze trainingen zo ontwerpen dat er altijd 1,5meter afstand mogelijk is en we de materialen die we gebruiken regelmatig desinfecteren.
Sta jij net als ons ook te popelen om een fysieke training te volgen? Dan kan dat! Tot het eind van dit jaar hebben we diverse open trainingen gepland. Heb je interesse om met jouw organisatie of team te ontdekken hoe Agile Scrum jullie kan helpen? Of willen jullie een vervolgstap in Agile Scrum maken, dan kijken we graag samen hoe we jou daarbij te helpen. Samen komen we verder!

Zal ik me nu inschrijven of gewoon afwachten tot er weer fysieke trainingen zijn?

Wat ons betreft is er geen reden om te wachten, omdat:

  • Zowel onze digitale als fysieke trainingen & workshops zijn altijd interactief, boordevol energie en door Serious Games (leerinterventies) pas je theorie direct toe en leer je door te ervaren. Bij onze digitale trainingen maak je kennis met diverse gebruikersvriendelijke tools zoals Mural om actief aan de slag te gaan.
  • We zorgen voor volop afwisseling tussen theorie en praktijk.
  • Het enthousiasme en expertise van onze trainers is zowel fysiek als digitaal aanstekelijk
  • Het leerrendement van deelnemers bij ons voorop staat, al heb je natuurlijk digitaal een andere leerervaring dan op het rugbyveld.

Is jouw vraag niet beantwoord? Bel of mail Esther: 06 – 4138 5275 esther@scrumit.nl dan komen we er zeker samen uit. Wij zijn overtuigd dat juist nu met alle uitdagingen met thuis werken we jou en jouw team en/of organisatie vooruit kunnen helpen met het Agile gedachtengoed.