Huidige Corona maatregelen tijdens trainingen

De wereld is continu in beweging en net als jij werden wij afgelopen jaar door de komst van COVID 19 uitgedaagd. Ons motto blijft van individuen sterke teams bouwen, omdat we overtuigd zijn dat de wereld een betere en leukere plek is als we beter met elkaar samenwerken. Dat doen we door Agile en Scrum trainingen en coaching aan te bieden op locatie en sinds dit jaar dus ook op locatie op afstand van 1,5 meter van elkaar en digitaal.

Ontmoeten we elkaar op locatie in levende lijve of digitaal?

Wij volgen de actuele maatregelen van RIVM en het kabinet op de voet. De huidige maatregelen laten het toe om onze trainingen online te geven en niet op locatie. Gelukkig zijn ook onze online trainingen interactief, boordevol energie, met afwisseling tussen theorie en praktijk en leer je theorie direct toepassen middels Serious Games. Ja echt, het motto van onze online trainingen is ook gewoon: leren door te doen! Wat ons betreft geen reden om jouw deelname uit te stellen. Wanneer de maatregelen het toelaten zien we elkaar graag weer op locatie.

Sta jij net als ons ook te popelen om een training op locatie te volgen? Dan kan dat! In 2022 staan er al verschillende open trainingen gepland. Heb je interesse om met jouw organisatie of team te ontdekken hoe Agile Scrum jullie kan helpen? Of Scrummen jullie al volop en is er behoefte aan een vervolgstap? Dan neem contact op met Esther – 06-4138 5275 of esther@scrumit.nl en dan praten we verder over hoe wij daarbij kunnen helpen!

Wij zijn overtuigd dat juist nu met alle uitdagingen met thuis werken we jou en jouw team en/of organisatie vooruit kunnen helpen met het Agile gedachtengoed.